Brand
Подoви
Рамен кров

weberniv razilit plus

Самонивелирачка маса за израмнување на внатрешни подни површини
Прочитај повеќе
Затвори
Лесно нанесување
Лесно обработливо

Kарактеристики на производот:

weberniv razilit plus е саморазлевачка маса за израмнување на внатрешни подни површини со дебелина на слојот од 3 до 30 mm пред поставувањето на паркет, ламинат, PVC под, линолеум, теписи и другите подни облоги. Подрачја на примена: внатрешни подни површини од бетон и слоеви на цементна основа. Површините на кои ќе се нанесува производот мора да се подготват со подлога weberprim 813.

 

Опис на производот

  • едноставна подготовка и нанесување
  • од 3 до 30 mm во еден слој
  • исклучително мало собирање и голема цврстина
  • одлична основа за поставување на подни облоги

Потрошувачка и пакување

Articles information
Name палета (kg) Weight (kg) Total surface covered
Nameweberniv razilit plus палета (kg)1200 Weight (kg)25 Total surface covered1.50

Напомена: Сите наведени параметри се однесуваат на стандардните временски услови:
температурa 20°C, релативна влажност на воздух до 65%. Доколку временските услови не се во
согласност со наведените потребно е постапката на работењето да се прилагоди кон дадените
околности. Weber гарантира дека квалитетот на испорачаните производи е во согласност со сите
норми и правила на производство на производот. Koмпанијата не сноси одговорност за 
неправилното изведување на работите со наведениот материјал, за користење на материјалот во
цели кои не се наведени во описот на производот, како ни за изведување на работите при
временските услови кои не се во согласност со наведените во описот на работата. Weber
препорачува пред почетокот на работата да се направат пробни површини. Компанијата прифаќа
рекламации само на квалитетот на производот, доколку истиот е складиран, подготвен и
применет според издадените упатства.

Калкулатор на потрошувачка

Овој калкулатор е направен за да ви помогне да направите приближна калкулација на количината на производот што ви е потребна за проектот.

Површина
Висина (m)
Ширина (m)
Количина (m²)
Ѕид
Height
Width
QTY:
Opening
Height
Width
Количина

Документи за производот

Избери се
Atest-weberniv-razilit-plus
DOP-RS-weberenivrazilitplus
TL-weberniv razilit plus