Сортирај по
37 Резултати
Isover Ultimate U Protect Wired Mat 4.0 Alu1

Isover Ultimate U Protect Wired Mat 4.0 Alu1

Изолациона ролна од Isover Ultimate минерална стаклена волна еднострано обложена со хексагонова мрежа и црна алу фолија за противпожарна изолација на округли клима канали.

Isover Ultimate U Protect Slab 4.0 Alu 1

Isover Ultimate U Protect Slab 4.0 Alu 1

Изолациона плоча од Isover Ultimate минерална стаклена волна еднострано обложена со црна алу фолија за противпожарна изолација на правоаголни клима канали.

U Tech Pipe Section MT 4.0

U Tech Pipe Section MT 4.0

Изолацискиот сегмент од Ultimate минерална стаклена волна за топлинска и акустична изолација на цевоводи, обложени со алу фолија.

U Protect Pipe Section Alu2

U Protect Pipe Section Alu2

Изолацискиот сегмент од Ultimate минерална стаклена волна за топлинска и акустична изолација на цевоводи, обложени со алу фолија.

Isover Tech Wired Mat MT 5.1

Isover Tech Wired Mat MT 5.1

Минерална камена волна со хидрофобни влакна со AS квалитет за максимална температура на примена до 660°C

 

Isover Tech Wired Mat MT 4.1

Isover Tech Wired Mat MT 4.1

Минерална камена волна со хидрофобни влакна со AS квалитет за максимална температура на примена до 640°C

 

Isover Climcover Lamela Mat

Isover Climcover Lamela Mat

Изолациона ролна од Isover, еднострано обложена со алу фолија за термоизолација на метални и HVAC канали.

 

Climaver Tape

Climaver Tape

Climaver Tape – Алуминиумска леплива трака за лепење на надворешните алуминиумските делови од Climaver каналите.  Обезбедува перфектна и пераманентна адхезија со површината.
Димензии на ролната: 63mm ширина, 50m должина, 12 ролни во пакување.

 

Isover Climaver Star

Isover Climaver Star

Самоносечка Climaver Star плоча db.40mm, B класа на горивост. Надворешната страна на плочата е од зајакната мат алуминиумска фолија, UV стабилна а внатрешната страна од црн стаклен воал.