RIGIPS

Запознајте го Rigips

светски лидер во решенија за гипс и гипс-картонски плочи

Rigips Македонија
Rigips

Rigips се грижи за подобро градење за луѓето и планетата нудејќи решенија кои обезбедуваат одржливост и перформанси.

Во Rigips, дизајнираме, произведуваме и продаваме решенија за ѕидови, преградни ѕидови, тавани и фасади.

Rigips припаѓа на Saint-Gobain, светски лидер во лесна и одржлива градба, Saint-Gobain дизајнира, произведува и дистрибуира материјали и решенија за градежништво, мобилност и индустриски пазари.

Сите наши брендови на Saint-Gobain се водени од заедничката цел “MAKING THE WORLD A BETTER HOME”

Подрачје на примена

Фасада/Надворешни ѕидови

Тавани

Внатрешни ѕидови

Одберете активност

Кујна

Дневна и спална

Бања

Rigips е светски лидер во решенија за гипс и гипс-картонски плочи

земји

39

производствени локации

100

вработени

13 800

НАШАТА 100 ГОДИШНА СТРАСТ ЗА ИНОВАЦИИ

НАШАТА 100 ГОДИШНА СТРАСТ ЗА ИНОВАЦИИ

 

Нашите ветувања

Перформанции

ПЕРФОРМАНСИ

Се обврзуваме да одговориме на вашите предизвици со доверливи решенија кои нудат продуктивност, финансиски придобивки и квалитетен краен резултат, обезбедувајќи ги очекуваните перформанси.

Одржливост

ОДРЖЛИВОСТ

Се обврзуваме да се грижиме за луѓето со тоа што ќе ги направиме градењето и внатрешните средини поудобни и побезбедни, и да се грижиме за планетата со намалување на влијанијата на градбите врз животната средина.