Филтрирајте ги резултатите Ресетирај Користи филтери
Филтер
Сортирај по
67 Резултати
Weberprim SSG

weberprim S&S / S&S G

Силикатно-силиконски основен премаз за имрегнација (грундирање) на подлоги на кои се нанесува фасаден малтер

Weberprim DEEP

weberprim deep

Длабински премаз за импрегнација на подлоги
 

 

 

 

 

 

Webermin hirofa

webermin hirofa

Декоративен минерален завршен малтер-прскана фасада

 

 

 

 

 

 

Webermin classic plus

webermin classic plus

Декоративен минерален тенкослоен завршен малтер, збогатен со полимери за декорација и заштита на фасадните површини

 

 

 

 

 

 

Webermin classic

webermin classic

Декоративен минерален тенкослоен завршен малтер за декорација и заштита на фасадните површини
 

 

 

 

 

 

 

 

Webercol flex plus w

webercol flex plus W

Високо флексибилно лепило за керамички плочки

 

 

 

 

 

weberniv razilit plus

weberniv razilit plus

Самонивелирачка маса за израмнување на внатрешни подни површини

Glestar

webermur gletstar

Маса за израмнување на внатрешни површини