Сортирај по
3 Резултати
Webercolor comfort

webercolor comfort

Водоодбојна флексибилна фуг маса со кремаста структура

weberfug ideal

weberfug Ideal

Флексибилна фуга на цементна база, погодна за фугирање на тесни фуги

 

 

 

 

 

Weberepox easy

weberepox easy

Двокомпонентна епоксидна фуд маса и лепило за керамика на база на реактивна смола