Сортирај по
7 Резултати
weberniv razilit plus

weberniv razilit plus

Самонивелирачка маса за израмнување на внатрешни подни површини

Glestar

webermur gletstar

Маса за израмнување на внатрешни површини

polikolor latex

polikolor latex

Високо перива латекс боја за внатрешни ѕидови

polikolor gold

polikolor GOLD

Премиум боја за внатрешни ѕидни површини

polikolor eko

polikolor EKO

Боја за внатрешни ѕидни површини со исклучителна покривност

polikolor dizajn

polikolor DIZAJN

Дисперзивна боја за внатрешни ѕидни површини со исклучителна покривност