ISOVER

Запознајте го ISOVER

светски лидер во решенија за изолација

Isover Македонија
Isover Македонија

Isover се грижи за подобро градење за луѓето и планетата со нудење на решенија кои обезбедуваат одржливост и перформанси.

Во Isover, дизајнираме, произведуваме и продаваме решенија за топлинска, акустична и противпожарна изолација.

Isover припаѓа на Saint-Gobain, светски лидер во лесна и одржлива градба, Saint-Gobain дизајнира, произведува и дистрибуира материјали и решенија за градежништво, мобилност и индустриски пазари.

Сите наши брендови на Saint-Gobain се водени од заедничката цел “MAKING THE WORLD A BETTER HOME”

Одберете активност

Фасада - Надворешни ѕидови

Коси кровови

Внатрешни ѕидови

Подови

Тавани

Рамен кров

Isover е светски лидер во решенија за изолација

земји

32

производствени локации

49

вработени

10 000

НАШАТА 80 ГОДИШНА СТРАСТ ЗА ИНОВАЦИИ

CORPORATE PRESENTATION ISOVER

 

Нашите ветувања

Перформанции


ПЕРФОРМАНСИ

Се обврзуваме да одговориме на вашите предизвици со доверливи решенија кои нудат продуктивност, финансиски придобивки и квалитетен краен резултат, обезбедувајќи ги очекуваните перформанси.

Одржливост


ОДРЖЛИВОСТ

Се обврзуваме да се грижиме за луѓето со тоа што ќе ги направиме градењето и внатрешните средини поудобни и побезбедни, и да се грижиме за планетата со намалување на влијанијата на градбите врз животната средина.