Saint-Gobain Македонија

Weber Калкулатор за брза и лесна пресметка на приближната потрошувачка на потребните материјали.

Проверете како работи калкулаторот

Calculator mobile
Weber Калкулатор

Решенија за техничка изолација
ISOVER Technical Insulation

Комората за овластени архитекти и инженери

Дизајнирање на виртуозни згради:

6 проекти кои комбинираат одржливост и перформанси. Прошетка во седиштето на Saint-Gobain во Париз.

Saint-Gobain

„Нов свет“:

Saint Gobain глобален лидер во полето на одржливо градежништво

„Нов свет“: Saint Gobain глобален лидер во полето на одржливо градежништво

Saint-Gobain рангиран меѓу најдобрите глобални работодавачи осма година по ред

Saint-Gobain рангиран меѓу најдобрите глобални работодавачи осма година по ред

Лесните и еколошки Saint-Gobain фасади гo револуционизираат животот на граѓаните и градежните работници

Лесните и еколошки Saint-Gobain фасади гo револуционизираат животот на граѓаните и градежните работници

Како домот и канцеларијата влијаат на нашето расположение и здравје

Како домот и канцеларијата влијаат на нашето расположение и здравје
RIGIPS

 

WEBER

 

Saint-Gobain, решенија за удобност и благосостојба на секој од нас

Ние сме светски лидер во модерни, лесни и одржливи решенија за градба. Ние дизајнираме, произведуваме и дистрибуираме материјали и решенија за градежништво и индустрија.

Посветеноста на Групацијата е поттикната од нејзината цел: 

„Making the world a better home“