13 Резултати
RIGITON

Rigitone

Rigitone се висококвалитетни акустични перфорирани гипс-картонски плочи за плафонски системи со хармонични и архитектонски привлечни модели и извонредни акустични својства. 

GYPTONE® Active Air

GYPTONE® Active Air

GYPTONE® Active Air група на производи за акустични системи се состои од гипс-картонски плочи за апсорпција и одбивање на звукот. 

Casoprano

CASOPRANO

Casoprano е гипс-картонска плоча  за касетен плафонски систем со димензии 600x600 mm и 600x1200 mm.  

CLIMAFIT PROTECTO

CLIMAFIT PROTECTO

Climafit Protecto е иновативна плоча со 99,99% заштита од електромагнетни зрачења.
 

GLASROC® X

GLASROC® X

Glasroc® X е специјална иновативна плоча за надворешна и внатрешна употреба.  Плоча појачана од двете страни со стаклени влакна, без целулоза и со специјални адитиви кои ја прават отпорна на влага и мувла. 

Rigips ® Habito

Rigips ® Habito

Rigips® Habito е специјална иновативна цврста, носива и акустична гипс плоча тип DFRI отпорна на удари, идеална за внатрешни и преградни ѕидови.

Rigips® Fonic

Rigips® Fonic

Rigips® Fonic е специјална акустична плоча тип DF за преградни ѕидови или тавани, за подобрени акустични перформанси.

Rigips ® Blue Acoustic RFI

Rigips ® Blue Acoustic RFI

Rigips® Blue Acoustic RFI е специјална акустична огноотпорна и импрегнирана гипс-картонска плоча со стаклени влакна и адитиви кои на плочата и даваат посебни карактеристики за системи за акустика, заштита од пожар и влага, обложена со сина картонска обвивка.

Rigips® RFI

Rigips® RFI

Rigips® RFI е огноотпорна импрегнирана гипс-картонска плоча тип DFH2 со стаклени влакна и адитиви кои на плочата и даваат посебни карактеристики за системи за заштита од пожар и влага, обложена со зелена картонска обвивка.