ЗА НАС

Saint-Gobain Групацијата во Македонија

Saint-Gobain е присутна на македонскиот пазар уште од 2002 со брендот Rigips а oд 2014 е претставена со трите брендови Isover, Rigips и Weber.

 

На што можеме да бидеме горди?

➜  Ние сме еден од најголемите регионални работодавци.

➜  Припаѓаме на една од најиновативните компании во светот.

➜  Ние сме еден од најголемите регионални инвеститори во фабрики и производствени капацитети.

➜  Најголемите регионални донатори, спонзори на голем број на непрофитабилни организации и активности.

Image
Grow&Impact

Нашата стратегија

Image
Making the world better home

Нашата мисија

Image
Top Employer

ТОП Работодавец

Брендови

Description

На македонскиот пазар сме присутни со трите брендови Isover, Rigips и Weber

Description
Isover нуди најширока палета на топлотна, звучна и противпожарна изолација со највисок квалитет на пазарот.
Description
Rigips е реномиран бренд кој е специјализиран за системите за сува внатрешна градба.
Description
Weber е еден од најважните производители на високо квалитетна фасада, изолација и системи за хидроизолација.

Нашите решенија

Image
Materiály pro stavebnictví

Градежни решенија

Image
Sekurit banner

Индустриски решенија

Социјална одговорност

SG companyataglance MK

 

 

 

 

#MakingTheWorldABetterHome

Запознајте ги луѓето кои секојдневно, од САД до Индија, ја реализираат нашата визија да бидеме светски лидер во одржливата градба.

Запознајте го Saint-Gobain