Бренд
Филтрирајте ги резултатите Ресетирај Користи филтери
Филтер
Сортирај по
9 Резултати
Image

Webertherm ULTRA

Webertherm Ultra е термоизолациски систем со графитен стиропор кој во својот состав има ExtraClean завршен декоративен малтер со самочистечки ефект.

Image
Webertherm PRESTIGE

Webertherm PRESTIGE

Webertherm Prestige е термоизолациски систем со камена волна, обезбедува висока паропропусливост, безбедност од пожар, обезбедува долг животен век и оптимална функционалност на објектот.

Image
Webertherm Family -со камена волна

Webertherm Family -со камена волна

Webertherm Family е термоизолациски систем со камена волна, кој ги зголемува пожарната отпорност и звучната изолација на објектот.

Image
Webertherm BASIC

Webertherm BASIC

Webertherm Basic е термоизолациски систем од фасадни стиропорни термоизолациски плочи со акрилен декоративен завршен слој. Овој систем ги соединува трајноста на материјалите и економичноста.