Сортирај по
22 Резултати
Webercol flex plus w

webercol flex plus W

Високо флексибилно лепило за керамички плочки

 

 

 

 

 

weberniv razilit plus

weberniv razilit plus

Самонивелирачка маса за израмнување на внатрешни подни површини

Webercolor comfort

webercolor comfort

Водоодбојна флексибилна фуг маса со кремаста структура

Webertec Superflex 10

webertec superflex 10

Флексибилен, двокомпонентен битуменски хидроизолационен премаз

 

 

 

 

 

Webertec butyl tape 120

webertec butyl tape 120

Самолеплива хидроизолациона лента изработена од бутилна гума

 

 

 

 

 

weberfug ideal

weberfug Ideal

Флексибилна фуга на цементна база, погодна за фугирање на тесни фуги

 

 

 

 

 

Weberepox easy

weberepox easy

Двокомпонентна епоксидна фуд маса и лепило за керамика на база на реактивна смола

 

 

 

 

 

Webertec-Smart-protect

webertec smart protect

Хидроизолација и лепило за керамика, во еден производ
 

 

 

 

 

 

 

 

Webertec-Superflex-D2

webertec Superflex D2

Двокомпонентна водоодбојна хидроизолациона облога