Сортирај по
7 Резултати
webertene-Reflect

webertene reflect

Акрилен декоративен малтер за интензивно темни нијанси

 

 

 

 

 

Webertene-Kulir

webertene kulir

Декоративен зрнест малтер од природен камен за заштита од цокле
 

 

 

 

 

 

Webertene-Karbokul

webertene karbokul

Декоративен зрнест малтер од повеќебојни мермерни зрна

 

 

 

 

 

 

 

Webertene-ExtraClean

webertene ExtraClean

Силиконски силикатен фасаден малтер со прогресивен самочистечки ефект