Сортирај по
10 Резултати
Webertec tape

webertec tape

Хидроизолациона лента со мрежа

 

 

 

 

 

 

 

Webertec Superflex 10

webertec superflex 10

Флексибилен, двокомпонентен битуменски хидроизолационен премаз

 

 

 

 

 

Webertec butyl tape 120

webertec butyl tape 120

Самолеплива хидроизолациона лента изработена од бутилна гума

 

 

 

 

 

Webertec-Smart-protect

webertec smart protect

Хидроизолација и лепило за керамика, во еден производ
 

 

 

 

 

 

 

 

Webertec-Superflex-D2

webertec Superflex D2

Двокомпонентна водоодбојна хидроизолациона облога

 

 

 

 

 

 

 

webertec-D-protect

webertec D-protect

Акрилна еднокомпонентна хидроизолација
 

 

 

 

 

 

 

 

Webertec-D-max-2K

webertec D-max 2K

Еластична полимер-цементна двокомпонентна хидроизолација

 

 

 

 

 

 

 

Webertec-D-Flex

webertec D-flex

Еластична полимер-цементна еднокомпонентна хидроизолација