Brand
Подoви

webertec D-max 2K

Еластична полимер-цементна двокомпонентна хидроизолација
Прочитај повеќе
Затвори
Водоодбојност
Лесно нанесување
Лесно обработливо

Опис на производот

webertec D-max 2K е двокомпонентна, полимер-цементна, еластична хидроизолација. Се состои од течен полимер и прашкасти адитиви засилени со цементна основа.  Се применува за внатрешна и надворешна хидроизолација на балкони, бањи, тераси, цоклиња, базени и резорвоари. Се применува за заштита од влага на бетонски подлоги, цементни малтери, цигла и блокови. Погодна е за употреба на системи со подно греење. Обезбедува одлична адхезија со подлогата, премостува пукнатини, едноставна за подготовка и употреба.


Карактеристики и предности

​​​​​​​

  • за внатрешна и надворешна употреба 
  • заштита од влага на бетонски подлоги, 
  • цементни малтери, тули и блокови 
  • едноставна за подготовка и нанесување 
  • брза адхезија на подлогата 
  • еластична хидроизолација


 

Потрошувачка и пакување

Articles information
Name палета (kg) Weight (kg) Total surface covered
Namewebertec D-flex канта палета (kg)1200 Weight (kg)20 Total surface covered12.00

Напомена: Сите наведени параметри се однесуваат на стандардните временски услови:
температурa 20°C, релативна влажност на воздух до 65%. Доколку временските услови не се во
согласност со наведените потребно е постапката на работењето да се прилагоди кон дадените
околности. Weber гарантира дека квалитетот на испорачаните производи е во согласност со сите
норми и правила на производство на производот. Koмпанијата не сноси одговорност за 
неправилното изведување на работите со наведениот материјал, за користење на материјалот во
цели кои не се наведени во описот на производот, како ни за изведување на работите при
временските услови кои не се во согласност со наведените во описот на работата. Weber
препорачува пред почетокот на работата да се направат пробни површини. Компанијата прифаќа
рекламации само на квалитетот на производот, доколку истиот е складиран, подготвен и
применет според издадените упатства.

Калкулатор на потрошувачка

Овој калкулатор е направен за да ви помогне да направите приближна калкулација на количината на производот што ви е потребна за проектот.

Површина
Висина (m)
Ширина (m)
Количина (m²)
Ѕид
Height
Width
QTY:
Opening
Height
Width
Количина

Документи за производот

Избери се
Atest-2-webertec-D-max2K
DOP-RS-webertec-D-max2K
TL-webertec-D-protect
weber.tec_D-max_2k_-_A__Bezbednosni_list