Сортирај по
33 Резултати
Weberprim SSG

weberprim S&S / S&S G

Силикатно-силиконски основен премаз за имрегнација (грундирање) на подлоги на кои се нанесува фасаден малтер

Weberprim DEEP

weberprim deep

Длабински премаз за импрегнација на подлоги
 

 

 

 

 

 

Webermin hirofa

webermin hirofa

Декоративен минерален завршен малтер-прскана фасада

 

 

 

 

 

 

Webermin classic plus

webermin classic plus

Декоративен минерален тенкослоен завршен малтер, збогатен со полимери за декорација и заштита на фасадните површини

 

 

 

 

 

 

Webermin classic

webermin classic

Декоративен минерален тенкослоен завршен малтер за декорација и заштита на фасадните површини
 

 

 

 

 

 

 

 

webertherm-reflect

webertherm reflect

Исклучително флексибилно лепило за лепење и армирање на термоизолациони плочи

 

 

 

 

 

Webertherm-Ultra

webertherm ultra

Лепило за лепење на плочи од стиропоро, графитен стиропор, стиродур и армирачка мрежичка

 

 

 

 

 

Webertherm-prestige

webertherm prestige

Лепило за лепење и армирање на сите термоизолациони плочи