Сортирај по
7 Резултати
webertherm-reflect

webertherm reflect

Исклучително флексибилно лепило за лепење и армирање на термоизолациони плочи

 

 

 

 

 

Webertherm-Ultra

webertherm ultra

Лепило за лепење на плочи од стиропоро, графитен стиропор, стиродур и армирачка мрежичка

 

 

 

 

 

Webertherm-prestige

webertherm prestige

Лепило за лепење и армирање на сите термоизолациони плочи
 

 

 

 

 

 

Webertherm-Standard

webertherm standard

Лепило за лепење EPS плочи и армирање 
 

 

 

 

 

 

webertherm-specijal

webertherm specijal

Лепило за лепење стиропор и армирање на мрежичка

 

 

 

 

 

webertherm-specijal-W

webertherm specijal W

Бело лепило за лепење стиропор и армирање на мрежичка

 

 

 

 

 

Webertherm-Family

webertherm family

Лепило за лепење и армирање на сите термоизолациони плочи од бел стиропор, стиродур и камена волна