Сортирај по
9 Резултати
Webercol flex plus w

webercol flex plus W

Високо флексибилно лепило за керамички плочки

 

 

 

 

 

webercol-flex-plus

webercol flex plus

Високо флексибилно лепило за керамички плочки

 

 

 

 

 

webercol-flash-tixogel

webercol flash tixogel

Флексибилно брзоврзувачко лепило за плочки, подобрено со tixogel технологија

 

 

 

 

 

webercol-crystal-tixogel

webercol crystal tixogel

Флексибилно бело лепило за камен и мозаик, подобрено со tixogel технологија

 

 

 

 

webercol-flex-tixogel

webercol flex tixogel

Иновативно флексибилно лепило за плочки, подобрено со tixogel технологија

 

 

 

 

webercol-flex

webercol flex

Флексибилно лепило за керамички плочки
 

webercol-superflex

webercol Superflex

Флексибилно лепило за керамика, подобрено со влакна

 

 

 

webercol-classic-extra

webercol classic extra

Стандардно лепило за керамички плочки, со мали и средни димензии

 

 

webercol classic

webercol classic

Стандардно лепило за внатрешни керамички работи