Бања
Сортирај по
69 Резултати
Rigips Сидро држач

Rigips Сидро држач

Сидро држач, достапен во повеќе димензии, се прицврстува на дрвена конструкција за изведба на плафони во поткорoвје. 

Rigips Линиска спојка за CD профили

Rigips Линиска спојка за CD профили

Линиска спојка за CD профили, за спуштен плафон од гипс картонски плочи, за CD профили монтирани на исто ниво но во два различни правци под агол од 90°.

Rigips Крстаста спојка

Rigips Крстаста спојка

Крстаста спојка за изведба на позиции каде се вкрстуваат CD профилите во дупла конструкција, за спуштен плафон со гипс картонски плочи.

Rigips Аголен држач

Rigips Аголен држач

Аголен држач за дупла конструкција за изведба на позиции каде се вкрстуваат CD профилите, за спуштен плафон со гипс картонски плочи.

Rigips директен држач за CD профил 125mm

Rigips директен држач за CD профил 125mm

Директен држач за CD профили 125mm. Изработен од галванизиран челик, со перфорации за фиксирање на CD профилите по бараните димензии. Се употребува за изработка на ѕидни и плафонски облоги.

 

Zvucnoizolaciona bandaz traka

Rigips самолеплива звучноизолациона бандаж лента

Звучноизолациона самолеплива бандаж лента, изработена од (PE), експандиран полиетилен, наменета за монтирање на површини профили кои доаѓаат во допир со масивни бетонски површини, бетонски подови и ѕидови.