Сортирај по
26 Резултати
Webercol flex plus w

webercol flex plus W

Високо флексибилно лепило за керамички плочки

 

 

 

 

 

weberniv razilit plus

weberniv razilit plus

Самонивелирачка маса за израмнување на внатрешни подни површини

Webertec tape

webertec tape

Хидроизолациона лента со мрежа

 

 

 

 

 

 

 

weberseal sanitar

weberseal sanitar

Еластична маса за заптивање на база на ацетат

 

 

 

 

 

 

 

Webercolor comfort

webercolor comfort

Водоодбојна флексибилна фуг маса со кремаста структура

Webertec Superflex 10

webertec superflex 10

Флексибилен, двокомпонентен битуменски хидроизолационен премаз

 

 

 

 

 

Webertec butyl tape 120

webertec butyl tape 120

Самолеплива хидроизолациона лента изработена од бутилна гума

 

 

 

 

 

Weberseal PU 25

weberseal PU 25

Висококвалитетна еластична маса за заптивање на полиуретанска база