Сортирај по
22 Резултати
Weberprim DEEP

weberprim deep

Длабински премаз за импрегнација на подлоги
 

 

 

 

 

 

Webermin hirofa

webermin hirofa

Декоративен минерален завршен малтер-прскана фасада

 

 

 

 

 

 

Webermin classic plus

webermin classic plus

Декоративен минерален тенкослоен завршен малтер, збогатен со полимери за декорација и заштита на фасадните површини

 

 

 

 

 

 

Webermin classic

webermin classic

Декоративен минерален тенкослоен завршен малтер за декорација и заштита на фасадните површини
 

 

 

 

 

 

 

 

Webercol flex plus w

webercol flex plus W

Високо флексибилно лепило за керамички плочки

 

 

 

 

 

Glestar

webermur gletstar

Маса за израмнување на внатрешни површини

Webercolor comfort

webercolor comfort

Водоодбојна флексибилна фуг маса со кремаста структура

weberfug ideal

weberfug Ideal

Флексибилна фуга на цементна база, погодна за фугирање на тесни фуги