WEBER

Запознајте го Weber

светски лидер во решенија базирани на малтер

Weber Македонија
Weber Македонија

Weber се грижи за подобро градење за луѓето и планетата нудејќи решенија кои обезбедуваат одржливост и перформанси.

Во Weber, дизајнираме, произведуваме и продаваме решенија за фасади, плочки, подови, кровови, малтери и заптивни маси.

Weber припаѓа на Saint-Gobain, светски лидер во лесна и одржлива градба, Saint-Gobain дизајнира, произведува и дистрибуира материјали и решенија за градежништво, мобилност и индустриски пазари.

Сите наши брендови на Saint-Gobain се водени од заедничката цел “MAKING THE WORLD A BETTER HOME”

Подрачје на примена

Фасада/Надворешни ѕидови

Плафони

Подoви

Внатрешни ѕидови

Weber - светски лидер во решенија базирани на малтер

земји

61

производствени локации

201

вработени

10 000

НАШАТА СТРАСТ ЗА ИНОВАЦИИ

НАШАТА СТРАСТ ЗА ИНОВАЦИИ

 

Нашите ветувања

Перформанции

ПЕРФОРМАНСИ

Се обврзуваме да одговориме на вашите предизвици со доверливи решенија кои нудат продуктивност, финансиски придобивки и квалитетен краен резултат, обезбедувајќи ги очекуваните перформанси.

Одржливост

ОДРЖЛИВОСТ

Се обврзуваме да се грижиме за луѓето со тоа што ќе ги направиме градењето и внатрешните средини поудобни и побезбедни, и да се грижиме за планетата со намалување на влијанијата на градбите врз животната средина.